Toont 1 resultaat

Mike A82 donkere werkjeans met duim steekzakken

Zoek jij al langere tijd naar een werkbroek met duim steekzakken voor een mooie prijs. Maar je kan maar geen geschikte werkjeans vinden. Want je bent hier zelf al achter gekomen door stad en land af te reizen. En opzoek te gaan naar de perfecte werk spijkerbroek. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Mike A82 gevonden. Dan wordt het de hoogste tijd dat je de Mike A82 online gaat bestellen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of ben jij een persoon die veel liever eerst zijn werkboeken aan komt passen. Dan kom je toch gewoon langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. En zo weet jij straks weer met goed vertrouwen in de toekomst je klussen of opdrachten tot een goed einde brengen.

2 voor €65
34.90 incl btw,

Mike A82 werkspijkerbroek van het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris

Al meer dan 40 jaar wordt de Mike A82 werkjeans van Brams Paris met veel plezier gedragen door de mannen uit Nederland. Dit is natuurlijk niet voor niks al sinds 1975 want deze werk spijkerbroek is gemaakt van stevig katoen waardoor hij goed presteert onder zware werkomstandigheden. En niet geheel onbelangrijk om te weten. De Mike A82 behoort tot de all season of basic workers van Brams Paris. Dit betekent dat jij 24/7/365 je favoriete werkjeans online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek kunt bestellen. Zo ben jij het hele jaar door verzekerd van een goede werkbroek met duim steekzakken. En hoef je niet opzoek te gaan naar een andere werkjeans.

De werkbroek Mike van Brams Paris is verkrijgbaar in twee wassingen hiervan is de Mike A82 de donkerste kleur

Zoek jij al langere tijd naar een mooie donkere werkbroek met duim steekzakken dan kan je het beste kiezen voor de Mike A82. Of draag je toch veel liever een stone wash kleur dan kan je het beste kiezen voor de Mike A50. Want dit is nog echt een klassieke stone wash werkbroek kleur.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief