Toont alle 2 resultaten

Mike werkbroek beste werkjeans van Nederland

Al sinds 1975 wordt deze mooie werkbroek met duim steekzakken door de mannen uit Nederland gedragen. Doordat deze werkjeans 24/7/365 online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek te bestellen is. Lopen er al meer dan 40 jaar met veel plezier een hoop mannen met een mooie professionele werkjeans op hun werk. Want zeg nu eens eerlijk hij zit en staat toch geweldig. Wie wilt nu niet een goede betrouwbare Mike werkbroek dragen. Want alleen dan weet je telkens weer je toekomstige opdracht of klus tot een goed einde te brengen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Mike werkbroek van Brams Paris eerst te komen passen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €48
26.50 incl btw,
2 voor €65
34.90 incl btw,

Mike werkbroek werk spijkerbroek met duim steekzakken

Zoek jij al langere tijd naar een geschikte werkjeans met duim steekzakken. Maar je weet niet zo gauw waar je moet beginnen. Want waar moet je nu eigenlijk opletten bij het uitkiezen van een werkbroek met duim steekzakken. De meest belangrijkste tip bij het uitkiezen van een werkbroek. Is dat je er rekening mee moet houden waar je de worker voor gaat gebruiken. En daar je keuze naar moet maken. Dus heb je een werkbroek met duim steekzakken nodig dan kan je het beste kiezen voor de Mike werkbroek van Brams Paris. Ook kan je kiezen uit twee verschillende wassingen de Mike werkbroek is er in een gewone spijker kleur en een donkere spijkerkleur.

Mike werkbroek voor korte en lange beenlengtes

Er is door Brams Paris ook rekening gehouden met de mannen met lange benen die graag in de Mike werkbroek lopen. De Mike A50 en Mike A82 zijn beide in lengtes 36 zo kan je ook nog kiezen welke kleur je het mooist vind. Heb je een korte beenlengte dan is er de Mike A50 deze is er in lengtemaat 30. Zo heb jij eindelijk eens een keer een werkbroek op lengte.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief