Toont 1 resultaat

Een normale gewone regular fit stretch jeans met een normale jeanswassing Nebraska Stone Wash

Heb jij ook een hekel aan slim fit jeans en vind je het totaal niet fijn dragen als een stretch jeans te strak om de benen heen aansluit. Dan is er gelukkig een oplossing voor jou. Want het bekende Nederlandse jeansmerk New Star heeft hiervoor een jeansmodel ontworpen. Met de Nebraska Stone Wash heb jij eindelijk de stretch broek gevonden waar je al langere tijd naar opzoek was. Nu hoef je gelukkig niet meer al die steden in Nederland af te zoeken naar je favoriete denim. Winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen Nebraska Stone Wash gevonden. Maar waar kan je nu het beste deze regular fit jeans van New Star Jeans halen. Hiervoor kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek gaan. Hier vind je namelijk de grootste collectie New Star broeken van Nederland.

2 voor €60
32.90 incl btw,

Voor mannen met een korte of lange beenlengte is de Nebraska Stone Wash de jeans die niet mag ontbreken in je jeans garderobe

Stretch spijkerbroeken van het bekende Nederlandse jeansmerk New Star zijn allemaal verkrijgbaar in lengtematen. Daarom loopt een grote Nederlandse groep mannen ook graag in de jeansmodellen van New Star Jeans. Dit komt omdat je niet op iedere hoek van de straat terecht kunt voor een jeans op lengte. Of het nu lengtemaat 30 of lengtemaat 38 is bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek vind je het allemaal. Naast de Nebraska Stone Wash vind je ook de Jacksonville stretch jeans. Van de Jacksonville stretch jeans is de Jacksonville Dark Stone verkrijgbaar in lengtemaat 38. Alle andere Jacksonville jeansmodellen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. Zo weet jij dat je altijd een passende stretch broek op lengte kan vinden. Maar je kan natuurlijk ook lekker makkelijk de Nebraska Stone Wash online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Naar meer dan 30 jaar de Colorado Dark Stone te hebben gesleten wordt het tijd voor een nieuw jeansmodel Nebraska Stone Wash

Sinds 1987 lopen de mannen uit Nederland met veel plezier in de Colorado Dark Stone van New Star. Deze spijkerbroek wordt veel gebruikt als werkjeans dit vanwege de gunstige prijs/kwaliteit. Nu meer als 30 jaar later zijn de mannen uit Nederland toe aan wat nieuws. Met het nieuwe jeansmodel Nebraska Stone Wash kunnen de mannen uit Nederland weer een nieuw jeansmodel gaan slijten. En wat draagt deze jeans heerlijk de stretch in deze jeans zorgt ervoor dat je je lekker vrij kunt bewegen. Zie jij jezelf ook al lopen in deze Nebraska Stone Wash van New Star Jeans. Bestel hem dan vandaag nog online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief