Toont alle 3 resultaten

De beste stretch werkbroek voor de mannen van Nederland Nebraska Werkbroek van het bekende Nederlandse jeansmerk New Star

Zie jij de werkende mannen uit Nederland ook vaak in een mooie stretch regular fit jeans rondlopen. Dan is de kans groot dat deze mannen in het bekende jeansmodel van New Star Jeans rondlopen. Dit komt voornamelijk door de pasvorm van de Nebraska Werkbroek. Doordat de broekspijpen lekker ruim om de benen heen valt is dit een graag gedragen werkjeans voor de mannen uit Nederland. Want tegenwoordig vind je bijna nog alleen maar slim fit jeans. En daarom wordt deze stretch jeans van New Star met heel veel plezier gedragen door de werkende mannen uit Nederland. Wil jij ook graag deze mooie stretch werkjeans gaan dragen. Kom dan vandaag nog naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Maar je kan natuurlijk veel makkelijker online de Nebraska Werkbroek bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek bestellen. Lekker makkelijk vanaf je desktop, laptop, tablet of smartphone.

2 voor €60
32.90 incl btw,
2 voor €60
32.90 incl btw,
2 voor €60
32.90 incl btw,

Gemaakt voor de mannen met een lange of korte beenlengte Nebraska Werkbroek van New Star Jeans

Heb jij ook moeite met het vinden van een werkbroek op lengte. En als je er eentje denkt te hebben gevonden dan is je favoriete werk spijkerbroek niet op lengte verkrijgbaar. Je bent helemaal klaar met al die winkelstraten af te struimen opzoek naar je favoriete werk denim. Winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit en nog steeds geen Nebraska Werkbroek op lengte gevonden. Daarom kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Want hier vind je de grootste collectie New Star spijkerbroeken van Nederland. Mocht je liever geen stretch jeans dragen dan is er ook nog de Colorado Dark Stone deze bestaat uit 100% katoen. En anders bestel je de Nebraska Werkbroek online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Naar meer dan 30 jaar de Colorado Dark Stone wordt het tijd voor de nieuwe werkjeans Nebraska Werkbroek

Al sinds 1987 lopen de mannen in de Colorado Dark Stone nu naar meer dan 30 jaar wordt het tijd voor de Nebraska Werkbroek. Deze mooie stretch werkjeans is zeer geliefd bij de mannen uit Nederland. Door de regular fit jeans pasvorm en mooie stretch kwaliteit werk en beweeg je je heerlijk vrij. Door de grote maatserie van deze werk spijkerbroek van New Star Jeans werken de mannen met veel plezier in deze werkjeans. Wil jij ook graag in deze Nebraska Werkbroek gaan werken. Bestel dan deze werkjeans online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Misschien loop jij dan wel in de werkspijkerbroek waar al een hoop mannen uit Nederland in rondlopen. De Nebraska Werkbroek is verkrijgbaar in 3 verschillende wassingen Dark Wash, Stone Wash, Black en in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36.