Toont 1 resultaat

New Star Alaska Stone Wash Werkbroek 14 ounce stretch werkjeans

Ben jij opzoek naar een stevige stretch jeans om als werk spijkerbroek te gaan gebruiken. Dan wordt het de hoogste tijd dat je kennis gaat maken met de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek. Want dit is de stretch werkjeans met de juiste product eigenschappen waar je naar opzoek bent. Het is een zware stevige katoenen stretch werkbroek namelijk 14 ounce. Normaal bestaat een gewone werkbroek uit 12 ounce. Daarom is dit ook een zeer duurzame stretch werk denim van het bekende Nederlandse jeansmerk New Star Jeans. Wil jij ook eens ervaren hoe een 14 ounce werkbroek draagt kom dan vandaag nog naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. En kom de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek uit proberen en je zal ervaren hoe fijn en stevig deze werkjeans draagt. Je kan natuurlijk ook deze werkbroek van New Star online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €80
44.90 incl btw,

Stevig sterk ruig en bijna onverwoestbaar de stretch werkjeans New Star Alaska Stone Wash Werkbroek

Al meer dan 30 jaar slijten de hard werkende mannen uit Nederland de Colorado Dark Stone van New Star werkbroeken. Maar nu eindelijk naar meer dan 30 jaar heeft New Star Jeans goed naar haar klanten geluisterd. En zijn ze ook met een professionele werk spijkerbroeken collectie op de Nederlandse jeans markt gekomen. En naast de Montana Stone Wash en de Oregon stretch werkjeans is er ook de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek. Door de stevige stof is dit een bijna onverwoestbare werkjeans geworden. Natuurlijk zit er ook stretch in deze werkbroek waardoor hij niet stug aanvoelt bij het werken. Maar eerder zeer comfortabel zal zitten tijdens je werkzaamheden. Daarom is het zeer verstandig om de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek toe te gaan voegen aan je werkbroeken garderobe.

New Star Alaska Stone Wash Werkbroek ook gemaakt voor mannen met lange of korte benen

Natuurlijk staat er niks zo vervelend en raar als een mooie stretch werk spijkerbroek niet op lengte zit. Ten eerste als de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek veel te lang is sleep je de onderkant van de broekspijp de hele tijd over de grond. En hierdoor zal de onderkant van de broekspijp sneller stuk gaan. Daarom moet je er ook op letten dat je de juiste lengtemaat aanschaft. Als je de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek online gaat bestellen bij de denim specialisten uit de Achterhoek. Want deze stretch werkbroek is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Zo weet jij als je een korte of lange beenlengte hebt. Dat je altijd deze stretch werkjeans op lengte kan dragen. En de New Star Alaska Stone Wash Werkbroek is verkrijgbaar in de inch maten 30 inch t/m 46 inch.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief