Toont 1 resultaat

De werkjeans die gemaakt is voor de mannen uit Nederland New Star Colorado Dark Stone

Een fijne werk spijkerbroek met een wijdere pasvorm is wat iedere werkende man in zijn werkjeans garderobe hoort heeft te hangen. Deze werkbroek vind je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Hier vind je de bekende New Star Colorado Dark Stone van New Star Jeans. Door de rechte broekspijp zul jij je toekomstige klussen of opdrachten comfortabel gaan uitvoeren. Door deze regular fit jeans te dragen. Heb je niet het gevoel dat je een slim fit jeans draagt als je in lastige posities aan het werk bent. Ook graag een fijne werk denim van New Star broeken aantrekken. Bestel dan vandaag nog online je favoriete New Star Colorado Dark Stone bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Misschien draag jij straks dan wel deze mooie werkbroek waar de werkende mannen uit Nederland vrolijk van worden.

2 voor €50
27.90 incl btw,

Ook een werkjeans hoort op lengte te zijn New Star Colorado Dark Stone

Natuurlijk is het belangrijk dat een werk spijkerbroek op lengte wordt gedragen. Want niks staat zo raar dat een werkbroek te kort is. En een werk denim die te lang is, is ook onhandig. Ten eerste slijt de onderkant van de broekspijpen veel sneller omdat de New Star Colorado Dark Stone over de grond heen sleept. En ten tweede je staat de hele tijd je werk denim op te hijsen. Ten derde de werkjeans zal minder lang mee gaan waardoor je minder lang plezier hebt zal hebben van deze werkbroek. Daarom vind je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek wel werkbroeken op lengte. De New Star Colorado Dark Stone is er in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Als lengtemaat 36 te kort is is er ook nog de Brams Paris Tom A50 lengte 38 in lengtemaat 38.

Al meer dan 30 jaar wordt de werkbroek van New Star door de mannen uit Nederland met veel plezier gedragen New Star Colorado Dark Stone

Al sinds 1987 werken de mannen uit Nederland in het bekende jeansmodel New Star Colorado Dark Stone. Door de brede maatserie wordt deze werkbroek door een grote groep werkende Nederlandse mannen uit Nederland gedragen. De New Star Colorado Dark Stone is verkrijgbaar in de inch maten 29 inch t/m inch maat 46. En in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Nu weet je waarom de mannen uit Nederland deze werk denim al meer dan 30 jaar op handen dragen. Wil jij ook dat gevoel ervaren kom dan naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek en koop de New Star Colorado Dark Stone. Maar het is veel makkelijker om de New Star Colorado Dark Stone online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.