Toont alle 4 resultaten

Je ziet het steeds meer terugkomen dames jeans met een hoge taille New Star dames broeken

Niks is zo vervelend als dat je de hele dag je lage taille jeans omhoog moet hijsen. Het beste bij een lage taille broek is om er een mooie Timbelt leren riem bij te dragen. Hierdoor voorkom je dat je de hele dag je stretch jeans omhoog moet trekken. Om te voorkomen dat je de lage taille van Brams Paris de hele dag omhoog staat te trekken. Kan je het beste hoge taille New Star dames broeken bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek kopen. Hier vind je namelijk de grootste collectie New Star denim voor dames uit Nederland. Want zeg nu eens eerlijk een hoge taille jeans draagt toch veel prettiger dan een lage taille spijkerbroek. Bestel daarom vandaag nog online je favoriete New Star dames broeken bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €70

Aanbevolen door onze dames

New Star Jeans New orleans stone used

39.90 incl btw,
2 voor €80

Aanbevolen door onze dames

New Star Jeans Linosa Deep Blue

44.90 incl btw,
2 voor €70

Aanbevolen door onze dames

New Star Jeans New orleans Twill Black

39.90 incl btw,
2 voor €80

Aanbevolen door onze dames

New Star Jeans Linosa Black

44.90 incl btw,

Natuurlijk zijn de New Star dames broeken ook gemaakt voor de dames met een kortere of langere beenlengte

Een mooie stretch jeans draag je natuurlijk op lengte. Want een mooie stretch spijkerbroek hoor je op lengte te dragen. Maar mocht de lengte te kort wezen dan kan je nog een paar makkelijke gympen eronder aantrekken. Dit is natuurlijk verre van ideaal. En als de lengte te lang is dan sleept de onderkant van de broekspijp over de grond heen of je trapt de onderkant van de broekspijp kapot. Daarom kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Hier vind je namelijk een breed aanbod in New Star dames broeken in de lengtematen 30-32 en lengtemaat 34. De Power stretch Jeans Linosa Deep Blue is een veel gedragen jeans waar de dames uit Nederland graag in gezien worden. En de New Orleans stretch jeans van New Star dames broeken wordt ook veel gedragen door de dames uit Nederland.

Al meer dan 30 jaar slijten de dames uit Nederland de  New Star dames broeken

Al Sinds 1987 worden de New Star dames broeken met veel plezier gedragen door de dames uit Nederland. En geef deze dames eens ongelijk door de mooie stretch/kwaliteit bewegen deze mooie stretch spijkerbroeken lekker makkelijk met je lichaams bewegingen mee. Zo beweeg jij je heerlijk vrij in de rondte. Door de grote maatseries van de New Star dames broeken loopt een grote groep Nederlandse dames al meer dan 30 jaar in deze broeken. De inch maten beginnen vanaf inch maat 26 t/m inch maat 40. Ook is er gedacht aan de lengtematen de meeste jeansmodellen van New Star dames broeken zijn verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34. Zo weet jij dat je altijd mooie New Star dames broeken online kunt bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief