Toont 1 resultaat

New Star Jacksonville Antra in een antraciete kleur is wat iedere man in zijn jeans garderobe hoort heeft te hangen

Heb jij ook al een mooie twill denim in je jeans garderobe hangen. Anders wordt de hoogste tijd dat je een twill denim gaat aanschaffen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Hier vind je namelijk de grootste colletie twill denim van Nederland. Naast de New Star Jacksonville Antra vind je nog talloze andere twill denims van andere jeansmerken 24/7 Jeans, Brams Paris. Bij Brams Paris is de Hugo stretch jeans een graag gedragen twill denim. En bij 24/7 Jeans is de Palm Forged Iron een graag gedragen twill denim. Mocht je niet in de omgeving wonen van de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Dan kan je natuurlijk ook lekker makkelijk de New Star Jacksonville Antra online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanaf je eigen desktop, laptop, tablet of smartphone.

2 voor €75
39.90 incl btw,

De New Star Jacksonville Antra is ook uitermate geschikt voor korte en lange benen

Loop jij ook vaak tegen het probleem aan bij het vinden van een twill stretch spijkerbroek. Dat de stretch twill jeans niet op lengte is. Vaak is de lengte te lang of te kort. Nu is het nog niet zo erg dat de lengte te kort is want dit kan je tegenwoordig met een paar stoere gympen afkleden. Maar als de twill denim te lang is dan loop je de hele tijd de onderkant van de broekspijp kapot. Waardoor je minder plezier hebt van de New Star Jacksonville Antra. Daarom kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen want hier vind je wel je favoriete twill denim op lengte. Zo hoef je niet meer al die steden in Nederland af te zoeken en opzoek te gaan naar de New Star Jacksonville Antra.

Al meer dan 30 jaar wordt de New Star Jacksonville Antra door de mannen uit Nederland versleten

Al sinds 1987 wordt de New Star Jacksonville Antra met veel succes gedragen door een grote groep Nederlandse mannen. Dit komt natuurlijk door de fijne zachte twill stretch denim waarvan de New Star Jacksonville Antra is gemaakt. En geef ze eens ongelijk het draagt en zit veel fijner dan een gewone stretch jeans. Door de heerlijke zachte stretch stof beweeg jij je lekker vrij in je favoriete stretch twill denim. Ook is deze denim van New Star Jeans verkrijgbaar in een brede maatserie waardoor een grote Nederlandse groep mannen deze New Star Jacksonville Antra kan dragen. De New Star Jacksonville Antra is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. En in de inch maten 29 inch t/m 42 inch. Zo weet jij dat je altijd online kan slagen voor je favoriete twill denim bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.