Toont 1 resultaat

Een diep donker zwarte stretch spijkerbroek hoort iedere man in zijn jeans garderobe te hebben New Star Jacksonville Denim Blue Black

Heb jij ook al de fashion must have van dit jaar toegevoegd aan je denim garderobe. Of moet je nog opzoek naar een zwarte stretch spijkerbroek van New Star Jeans. Zodat je je stretch jeans collectie compleet kan maken. Maar waar haal je deze mooie zwarte denim. Je hebt ook geen zin om alle steden in Nederland af te zoeken. Winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit en nog steeds geen New Star Jacksonville Denim Blue Black gevonden. Daarom vind je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek de grootste collectie zwarte stretch broeken voor mannen. Deze zijn verkrijgbaar van verschillende jeansmerken 24/7 Jeans, Brams Paris, Faster Jeans. Als je geen zin hebt om naar de jeansspecialisten uit de Achterhoek te komen. Dan bestel je toch lekker makkelijk de New Star Jacksonville Denim Blue Black online bij de denim specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75

Zwarte stretch broeken zijn gemaakt voor lange benen New Star Jacksonville Denim Blue Black

De zwarte stretch spijkerbroeken van de bekende Nederlandse jeansmerken die je bij de jeansspecialisten kunt kopen. Zijn allemaal verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. En voor de mannen met extra lange benen is er lengtemaat 38. Alleen de Brams Paris Tom E50 900 Black in lengte 38 is geen stretch jeans deze bestaat voor 100% uit katoen. Voor de rest is de Bruno Black van Faster Jeans een zwarte stretch denim deze is verkrijgbaar in de lengte’s 32-34-36. De Palm Black van 24/7 Jeans is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. En de New Star Jacksonville Denim Blue Black is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. Je kan de New Star Jacksonville Denim Blue Black online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek kopen maar ook in de winkel is deze denim verkrijgbaar.

New Star Jacksonville Denim Blue Black wordt al meer dan 30 jaar versleten door de mannen uit Nederland

De mannen uit Nederland lopen al sinds 1987 in het bekende jeansmodel New Star Jacksonville Denim Blue Black van New Star Jeans. Deze stretch spijkerbroek wordt door een grote groep Nederlandse mannen gedragen vanwege de grote maatserie. Deze New Star Jacksonville Denim Blue Black is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. En mocht lengtemaat 36 te kort zijn dan is er ook de Jacksonville Dark Stone lengte 38. Zo weet jij dat je altijd een stretch broek op lengte kan krijgen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. De inch maten van de New Star Jacksonville Denim Blue Black zijn verkrijgbaar vanaf inch maat 29 t/m inch maat 46. Bestel vandaag nog de New Star Jacksonville Denim Blue Black online bij de denim specialisten uit de Achterhoek.