Toont 1 resultaat

Licht gekleurde stretch broek voor mannen New Star Jacksonville Light Blue

Een gewone licht gekleurde stretch jeans zonder een sandblast met een normale wassing. Deze jeans wassing wordt steeds zeldzamer. En is moeilijk om aan te komen. Gelukkig vind je bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek nog wel een groot aanbod in normale licht gekleurde spijkerbroeken met stretch. Dit natuurlijk naast de New Star Jacksonville Light Blue ook van andere bekende Nederlandse jeansmerken Brams Paris, 24/7 Jeans. De Palm S03 Medium van 24/7 Jeans is een graag gedragen licht gekleurde stretch broek voor de mannen uit Nederland. En de Danny C59 stretch jeans van Brams Paris is ook een graag gedragen lichte stretch denim door de mannen uit Nederland. Mocht je geen zin hebben om naar de denim specialisten uit de Achterhoek te komen. Dan kan je altijd je favoriete New Star Jacksonville Light Blue online bestellen bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75

Aanbevolen door onze heren

New star Jeans-Jacksonville Light Blue

39.90 incl btw,

De lichtgekleurde stretch jeans van New Star Jeans is ook voor lange en korte lengtematen gemaakt New Star Jacksonville Light Blue

Draag jij je stretch jeans ook graag op lengte. Want niks is zo vervelend dat de stretch spijkerbroek te lang is bij de beenlengte. Zo loop je telkens de onderkant van de broekspijp stuk. Zo heb je minder lang plezier van je New Star Jacksonville Light Blue. Natuurlijk is een stretch jeans die te kort is ook niet goed. Maar dit is nog een beetje op te vangen door een paar stoere gympen onder de stretch jeans te dragen. Je wilt natuurlijk de New Star Jacksonville Light Blue het liefst op lengte hebben. Daarom kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Hier vind je een groot aanbod in lengtematen van het bekende jeansmerk New Star Jeans. De jeansmodellen van dit Nederlandse jeansmerk zijn verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36 en de Jacksonville Dark Stone is er in lengtemaat 38.

Al sinds 1987 wordt de New Star Jacksonville Light Blue met veel plezier gedragen door een grote groep Nederlandse mannen

De New Star Jacksonville Light Blue wordt niet voor niks al meer dan 30 jaar omarmd door de mannen uit Nederland. Door de hoge stretch kwaliteit van dit jeansmodel bewegen de mannen zich al meer dan 30 jaar met veel plezier in deze New Star Jacksonville Light Blue. Doordat deze stretch jeans verkrijgbaar is in een grote maatserie loopt een brede groep mannen uit Nederland in deze denim. De jeansmaten van de New Star Jacksonville Light Blue lopen vanaf inch maat 29 t/m inch maat 46. En is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. Bestel vandaag nog online je favoriete New Star Jacksonville Light Blue bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.