Toont 1 resultaat

De stretch jeans waar de mannen graag in worden gezien New Star Jacksonville Mid Stone

Heb jij je jeansgarderobe ook al compleet of kunnen er nog wel een paar mooie jeans wassingen bij. Ben je al in bezit van een mooie mid stone stretch jeans van het bekende jeansmerk New Star Jeans. Want deze kleur is een echte fashion must have en is makkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Kom daarom vandaag nog naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek voor de New Star Jacksonville Mid Stone. Zodat jij straks je denim garderobe compleet hebt. Door de stretch in deze denim beweegt de jeans lekker met je lichaamsbewegingen mee. Hierdoor beweeg je je lekker vrij in de rondte en zal je geen hinder ondervinden in het bewegen in deze stretch denim. Je kan natuurlijk ook de New Star Jacksonville Mid Stone online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75

Aanbevolen door onze heren

New Star Jeans-Jacksonville Mid Stone

39.90 incl btw,

De New Star Jacksonville Mid Stone is verkrijbaar in 4 lengtematen perfect voor de korte of lange beenlengte

Heb jij ook een hekel om alle steden in Nederland af te zoeken om maar een stretch jeans te vinden op lengte. Winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit en nog steeds geen New Star Jacksonville Mid Stone gevonden. Daarom kan je het beste gelijk naar de denim specialisten komen. Hier vind je namelijk de grootste collectie New Star Jeans van Nederland. Dit bespaart je een hoop moeite en gezoek naar een fijn zittende stretch spijkerbroek op lengte. De lengtematen van de New Star Jacksonville Mid Stone beginnen bij lengte 30-32-34 en lengtemaat 36. Mocht lengtemaat 36 te kort zijn dan is er ook de Jacksonville Dark Stone in lengtemaat 38. Je kan je het zelf natuurlijk ook makkelijk maken door de New Star Jacksonville Mid Stone online te bestellen bij de denim specialisten uit de Achterhoek.

Sinds 1987 wordt de New Star Jacksonville Mid Stone al versleten door de mannen uit Nederland

Al meer dan 30 jaar wordt de New Star Jacksonville Mid Stone met succes versleten door de mannen uit Nederland. Door de goede stretch kwaliteit van dit jeansmodel zit en draagt deze stretch broek geweldig. Doordat de New Star Jacksonville Mid Stone in een brede maatserie is gemaakt wordt deze denim door een grote groep Nederlandse mannen gedragen. De inch maten beginnen bij inch maat 29 t/m inch maat 46. En in de lengtematen 30-32-34 en lengtemaat 36. De Jacksonville stretch jeans is er ook in lengtemaat 38 alleen deze lengtemaat is er maar in 1 wassing de Jacksonville Dark Stone. Bestel daarom vandaag nog de New Star Jacksonville Mid Stone online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Vanaf je eigen huis vanachter je desktop, tablet, laptop of smartphone.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief