Toont 1 resultaat

Normale stone wash stretch jeans voor de mannen uit Nederland New Star Jacksonville Stone Wash

Heb jij je denim garderobe al compleet of mis je nog een mooie stone wash stretch spijkerbroek. Want je jeans garderobe is niet compleet. Zonder deze unieke stone wash stretch denim van het bekende Nederlandse jeansmerk New Star Jeans. Koop daarom vandaag nog bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek de New Star Jacksonville Stone Wash. En voeg deze unieke stretch broek toe aan je jeanscollectie. Nu weet je dat je niet meer al die steden in Nederland hoeft af te zoeken om je denim garderobe helemaal compleet te maken. Winkelstraat in winkelstraat uit winkel in winkel uit en nog steeds geen stretch spijkerbroek gevonden voor je jeans garderobe. Je kan het je natuurlijk ook lekker makkelijk maken. Door de New Star Jacksonville Stone Wash online vanaf je desktop te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

2 voor €75
39.90 incl btw,

Voor lange en korte benen altijd een passende lengtemaat New Star Jacksonville Stone Wash

Een stretch jeans hoor je natuurlijk op lengte te dragen want niks is zo vervelend dat een denim niet op lengte is. En dan denk je een keer een leuke denim te hebben gevonden maar dan is de stretch spijkerbroek niet op lengte. Nu is het nog niet zo erg als de New Star Jacksonville Stone Wash iets te kort is. Want dit kan je opvangen door een paar stoere gympen te dragen. Maar een stretch spijkerbroek die te lang is draagt totaal niet prettig je loopt de hele tijd de onderkant van de broekspijp kapot. Waardoor je minder lang plezier hebt van je stretch denim. Daarom kan je het beste de New Star Jacksonville Stone Wash online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Hier vind je deze denim van New Star Jeans in de lengtematen 30-32-34-36.

Al meer dan 30 jaar dragen de mannen uit Nederland met veel plezier de New Star Jacksonville Stone Wash

Al sinds 1987 wordt de New Star Jacksonville Stone Wash versleten door de mannen uit Nederland. Wat de mannen uit Nederland zo waarderen aan deze populaire stretch jeans. Is dat de pasvorm en kwaliteit zo geweldig is. En er wordt heel positief gereageerd dat het jeansmodel iets is aangepast en wat smaller is gemaakt bij de benen. Hierdoor sluit de New Star Jacksonville Stone Wash niet te strak aan maar wel mooi om de benen. Natuurlijk loopt er ook een grote groep Nederlandse mannen in deze denim. Doordat deze stretch broek verkrijgbaar is in de inch maten 29 t/m 46 inch. En natuurlijk in de lengtematen 30-32-34-36. Nu weet jij dat je het beste de New Star Jacksonville Stone Wash online kunt bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief