New Star Jeans Jacksonville Dark Used

39.90 incl btw,

  • Jacksonville Dark Used
  • 5 pocket jeansmodel
  • Stretch jeans, 98% katoen 2% Stretch
  • pasvorm is Regular fit jeans
  • Rechte pijp
  • Hoge taille (High waist)
  • In de maten 29 t/m 46 inch
  • In de lengte maten 30-32-34-36
  • Jeansmaat weten klik hier

Wissen

New Star Jeans Jacksonville dark used draagt super fijn pasvorm voor de mannen regular fit jeans

Zoek jij ook al een tijdje naar een fijne jeans die gewoon gelijk prettig zit. En niet zoals tegenwoordig al die mannen over straat lopen in een slim fit jeans. Want dan denk je bij jezelf dat zit toch veel te strak. Daarom heeft de jeansspecialist uit de Achterhoek daarvoor de perfecte oplossing. De New Star Jeans Jacksonville dark used heeft de pasvorm regular fit jeans. Deze jeans fit zit gelijk hoe een denim eigenlijk hoort te zitten. loos fit en ook niet tapered fit jeans maar gewoon lekker regular fit jeans. Dit is waar de mannen van Nederland een fijn gevoel van krijgen. Dus mannen zoek niet verder en bestel de New Star Jeans Jacksonville dark used online bij de jeansspecialist uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanuit je luie stoel achter je computer of onderweg op je smartphone.

New Star Jeans Jacksonville dark used stretch jeans is eindelijk door gebroken voor mannen stretch je ego

Waar de dames al jaren lang zijn gewend aan de stretch jeans vrouwen. Is de stretch jeans voor mannen eindelijk doorgebroken. De jeansspecialist verkoopt een mooie stretch jeans van New Star Jeans. Deze New Star Jeans Jacksonville dark used zit mooi en draagt heerlijk. Dit komt door de stretch stof die in deze denim zit. De bewegingsvrijheid die de New Star Jeans Jacksonville dark used je geeft is echt aan te raden. Iedere richting die je lichaam op beweegt gaat dit jeansmodel met je mee. Wie wilt er nu geen stretch jeans het zit alleen niet lekker het staat ook nog eens super. Dit is toch waar iedere denim liefhebber over droomt.

New Star Jeans Jacksonville dark used de jeans voor de man die houdt van een goede pasvorm

De New Star Jeans Jacksonville dark used is een 5 pocket jeansmodel. Stretch jeans bestaat uit 98% katoen en 2% stretch rechte pijp. Pasvorm van dit jeansmodel regular fit jeans. Pashoogte hoge taille jeans ook wel high waist genoemd. De New Star Jeans Jacksonville dark used is in de jeansmaten 29 inch t/m inch maat 46 te krijgen. En in lengtematen 30-32-34 en voor de mannen met lange benen lengtemaat 36.

Breedtemaat

, , , , , , , , , ,

Lengtemaat

L30, L32, L34, L36

Jeansmaten New Star Jeans Jacksonville Dark Used
Meet de maten van jouw eigen broek die je goed zit en vergelijk hem met de onderstaande maattabel.

W afkorting voor waist (taillemaat)

L afkorting voor inseam (beenlengte)

Als je de A= waist opmeet doe de knoop van de broek dicht en meet de hele voorkant van de bovenkant van de broekband dus geen rechte lijn trekken van de linker naar de rechterkant de hele voorkant van de broekband na meten.

Als je de B= Inseam opmeet meet je de beenlengte op dit doe je door de binnen beenlengte op te meten van kruis tot onderkant broekspijp

W29 A= 36 CM L30 B= 75 CM
W30 A= 37 CM L32 B= 80 CM
W31 A= 40 CM L34 B= 85 CM
W32 A= 41 CM L36 B= 90 CM
W33 A= 41,5 CM
W34 A= 43 CM
W36 A= 47 CM
W38 A= 49 CM
W40 A= 52 CM
W42 A= 55,5 CM
W44 A= 57 CM
W46 A= 60 CM