New star Jeans-Jacksonville Light Blue

39.90 incl btw,

  • Jacksonville Light Blue
  • 5 pocket jeansmodel
  • Stretch jeans, 98% katoen 2% Stretch
  • pasvorm is Regular fit jeans
  • Rechte pijp
  • Hoge taille (High waist)
  • In de maten 29 t/m 46 inch
  • In de lengte maten 30-32-34-36

Wissen

New Star Jeans Jacksonville light blue stretch jeans draagt fijn zit heerlijk

Ken je dat gevoel ook als je avondje te veel hebt gegeten. En je doet het liefst de knoop los van je denim. Omdat je het gevoel hebt dat de knoop van je jeans op knappen staat. Dit is niet meer nodig als je de New Star Jeans Jacksonville light blue aanhebt. Door de stretch jeans rekt taille band mee en heb je niet meer dat vervelende gevoel. Als je een avondje heerlijk hebt gegeten. Want zeg nou eerlijk we willen allemaal genieten van het leven. Dus geniet lekker van het leven door de New Star Jeans Jacksonville light blue te dragen. Deze denim van New Star Jeans is gemaakt met liefde en oog voor craftmanship. wacht niet langer en begin te genieten en bestel deze jeans online. Met een paar simpele muisklikken kan jij straks lekker gaan genieten. Van een aanvulling op je jeanscollectie.

New Star Jeans Jacksonville light blue regular fit jeans draagt makkelijk wat iedere man zoekt in een denim

Het gevoel dat je krijgt wanneer je een jeans draagt die lekker strak aansluit (slim fit jeans). Is niet te vergelijken wanneer je de New Star Jeans Jacksonville light blue aantrekt met de regular fit jeans als pasvorm. Beweeg jij je veel vrijer naar de plekken waar je heen gaat. Lekker makkelijk draagt de New Star Jeans Jacksonville light blue dat heerlijke vrije gevoel wat je krijgt wanneer je deze denim aantrekt is een ervaring. Die je niet wilt missen als echte denim liefhebber.

New Star Jeans Jacksonville light blue met liefde en vakmanschap voor denim

Deze New Star Jeans Jacksonville light blue is een 5 pocket jeansmodel. Stretch jeans bestaat uit 98% katoen en 2% stretch rechte pijp. Wat heerlijk draagt waardoor je niet het gevoel krijgt dat je zit opgesloten in je eigen jeans. Met de pasvorm regular fit jeans worden een hoop mannen blij. De New Star Jeans Jacksonville light blue is in de jeansmaten 29 inch t/m inch maat 46. En in de lengtematen 30-32-34 en voor de lange benen lengtemaat 36. Bij de jeansspecialist uit de Achterhoek.

Breedtemaat

, , , , , , , , , , ,

Lengtemaat

L30, L32, L34, L36

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief