New Star Jeans-Jacksonville Mid Stone

39.90 incl btw,

  • Jacksonville Mid Stone
  • 5 pocket jeansmodel
  • Stretch jeans, 98% katoen 2% Stretch
  • pasvorm is Regular fit
  • Rechte pijp
  • Hoge taille (High waist)
  • In de maten 29 t/m 46 inch
  • In de lengte maten 30-32-34-36

Wissen

New star Jeans Jacksonville mid stone stretch jeans is eindelijk doorgebroken voor mannen

Stretch jeans is al jaren een bekend fenomeen onder de vrouwen. Naar jaren de vrouwen te hebben voorzien van stretch jeans. Vind je nu eindelijk ook voor mannen stretch jeans. Met de New Star Jeans Jacksonville mid stone haal jij een mooie stretch jeans in huis. Door de stretch stof in de New Star Jeans Jacksonville mid stone draagt deze jeans van New Star Jeans geweldig. Wat wil je nog meer als man zijnde dit is toch waar iedere jeans aan hoort te voldoen. Fijn zitten en ook nog eens er mooi uit zien. Wacht niet langer en kom naar de jeansspecialist uit de Achterhoek. Of bestel hem online bij de jeansspecialist uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanuit huis uit je luie stoel achter je desktop. En anders onderweg vanaf je smartphone. waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

New Star Jeans Jacksonville mid stone regular fit jeans want een fijne pasvorm draagt veel prettiger

Vindt je het ook een hele opgave om de juiste pasvorm te vinden. En je ziet op straat al die mannen lopen met van die slim fit jeans en je denkt bij jezelf dat zit toch niet prettig. Dan heeft de jeansspecialist uit de Achterhoek de pasvorm die jij prettig vindt zitten regular fit jeans. Draag de New Star Jeans Jacksonville mid stone en je zal ervaren hoe prettig deze pasvorm draagt. En je straks niet meer zonder de New Star Jeans Jacksonville mid stone kunnen. Wat draagt dat toch fijn.

New Star Jeans Jacksonville mid stone voor de man die draagcomfort belangrijk vindt

Dit jeansmodel New Star Jeans Jacksonville mid stone is een 5 pocket jeansmodel. Stretch jeans bestaat uit 98% katoen en 2% stretch rechte pijp. Deze pasvorm regular fit jeans draagt gewoon heerlijk. Vraag het maar aan alle mannen die je voor zijn gegaan. In de jeansmaten 29 inch t/m inch maat 46. en in de lengtemaat 30-32-34 en voor de mannen met lange benen lengtemaat 36

Breedtemaat

, , , , , , , , , , ,

Lengtemaat

L30, L32, L34, L36

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief