New Star Jeans Linosa Deep Blue

44.90 incl btw,

  • New Star jeans
  • Linosa deep blue
  • Power stretch,71% katoen 27% polyester 2% stretch
  • 5 pocket jeans model
  • Pasvorm is aansluitend
  • Rechte pijp, Regular fit
  • High waist (hoog model)
  • In de maten 26 t/m 40 inch
  • In de lengte maten 30-32-34

Wissen

New Star Jeans Linosa deep blue power stretch denim

Ben jij ook zo verzot op jeans met stretch en weet je inmiddels hoe fijn en mooi het zit. Dan heb je nog niet kennis gemaakt met de New Star Jeans Linosa deep blue power stretch denim. De power stretch zorgt er voor dat de jeans nog comfortabeler zit als een gewone stretch jeans. Dus dat draagt nog mooier en fijner. Degene die een power stretch denim dragen zeggen dat je niet meer merkt naar een poosje dat je een jeans aan hebt. Hoe fijn is dat je veel vrijer voelen als dat is haast niet mogelijk. I love my New Star Jeans Linosa deep blue power stretch denim.

New Star Jeans Linosa deep blue voor degene die houden van hoge taille jeans

Kan jij je ook zo ergeren als je een laag model jeans aantrekt en de hele loopt te hijsen. Dat is afgelopen als je de New Star Jeans Linosa deep blue aanhebt deze jeans heeft een hoge taille. Dus geen gedoe meer als je bukt dat je bang hoeft te zijn dat ze je onderbroek of andere lichaamsdelen kunnen zien zitten. Gewoon lekker kiezen voor de New Star Jeans Linosa deep blue. En door de stretch in de jeans heb je naar een tijdje niet meer het idee dat je de jeans aanhebt zo fijn zit de Linosa deep blue. Met een paar muisklikken kan dit jeansmodel van jou zijn.

New Star Jeans Linosa deep blue eigenschappen van een super jeans

Deze broekspijp van de New Star Jeans Linosa deep blue loopt recht naar beneden toe. En sluit mooi om de benen aan. Door de power stretch beweeg je, je nog vrijer in de jeans als een gewone stretch jeans. De Linosa deep blue bestaat uit power stretch,71% katoen 27% polyester 2% stretch. De jeansmaten lopen vanaf inch maat 26 t/m inch maat 40 en in de lengtematen 30-32-34.

Breedtemaat

, , , , , , , , , , ,

Lengtemaat

L30, L32, L34

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief