New star Jeans sterk in basic jeans modellen

New Star jeans is het label van Basic Fancy Line dat werd opgericht in 1987. Het gaat om een groothandel in vrijetijdskleding. New Star Jeans heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in jeans. Met hun vakkennis in denim, hebben ze een doorontwikkelde denim op de markt gebracht die staat voor kwaliteit, continuïteit. Bovendien biedt dit bekende Nederlandse jeansmerk een goede pasvorm voor zowel mannen als vrouwen.

Resultaat 1–16 van de 40 resultaten wordt getoond

New Star Jeans Never out of stock jeansmodellen mannen

Het jeansmerk is de afgelopen jaren een toonaangevend jeansmerk gebleken met hun ruime keuze in verschillende modellen broeken. Met stretch jeans, non stretch jeans pasvormen mid waist, high waist, low waist, slimfit en ga zo maar door. Dit allemaal onder het principe van n.o.o.s (never out of stock) dus altijd een passende broek 24/7. De modellen Jeans van het jeansmerk die in het n.o.o.s pakket zitten voor mannen. Zijn de Jacksonville stretch jeans die verkrijgbaar is het hele jaar door in de basis kleuren. En in de seizoenen zomer en winter wordt dit aan gevuld met seizoen kleuren. De Colorado Dark Stone is een model broek voor mannen die verkrijgbaar is het hele jaar door. Dit model jeans wordt veel gebruikt voor het werk en voor het klussen bij huis. Dit vanwege de mooie prijs/kwaliteitsverhouding en ruim zittende pasvorm.

New Star Jeans voor dames

Voor dames is er de Linosa stretch jeans deze broek heeft een hoge pasvorm power stretch kwaliteit. Deze broek valt binnen het pakket van never out of stock dus altijd 24/7 een passende denim. De New Orleans heeft ook een hoge pasvorm die in de zomer en het winterseizoen als seizoensbroek wordt gebracht dus ieder seizoen keuze in meerdere kleuren jeans. Zoek je als vrouw een hoog model spijkerbroek met stretch dan is de New Orleans stretch jeans van New Star Jeans een goede keuze. Of als je een broek zoekt met power stretch dan is de Linosa van New Star Jeans een goed model jeans.

Vind je klusbroek/werkbroek/stretchbroek van New Star jeans

Ben je als man zoekende naar een voordelige denim voor je werk of voor aan huis als klusbroek dan is de Colorado van New Star Jeans een geschikte broek. In één wassing de Colorado dark stone. Zoek je een broek met Stretch dan is de Jacksonville van New Star Jeans een geschikt model denim deze broek sluit mooi hoog in de rug aan en sinds kort hebben ze het model ook wat smaller op de benen gemaakt waardoor hij mooier aansluit.