Toont 1 resultaat

New Star Montana Dark Stone Werkjeans voor een professionele look

Natuurlijk is het belangrijk dat een werkjeans goed zit. En dat je er comfortabel je werkzaamheden in kan uitvoeren. Daarom is het belangrijk dat je een professionele werk spijkerbroek met cordura stukken aanschaft. Want cordura is tien keer sterker dan katoen en 100% slijtvast. Hierdoor kan jij met een goed gevoel je toekomstige opdrachten of klussen uitvoeren in de New Star Montana Dark Stone Werkjeans. Door de extra verstevigde tailleband van cordura en extra cordura stukken aan de onderkant van de broekspijpen. Weet je dat deze werkjeans extra lang mee zal gaan. HIerdoor is de New Star Montana Dark Stone Werkjeans een echte aanvulling op je werkbroeken garderobe. Kom daarom vandaag nog naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Want hier vind je een uitgebreide werkbroeken collectie van het jeansmerk New Star werkbroeken. Je kan natuurlijk ook online je werk spijkerbroek bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

49.90 incl btw,

Voor de hard werkende man New Star Montana Dark Stone Werkjeans

Tegenwoordig vind je wel tien tallen werkbroeken merken maar waar kies je nu uiteindelijk voor. Is het voor de bekendheid van het merk of de betrouwbaarheid van de werkjeans. Want eigenlijk worden werkbroeken van katoen gemaakt dus in principe moet het niet uitmaken wat voor merk er op de werk spijkerbroek staat. Het belangrijkste aan de New Star Montana Dark Stone Werkjeans is dat de pasvorm goed is en dat de denim goed en stevig is en dat de werkbroek op de zwakke punten verstevigd is met cordura stukken. Aan deze voorwaarden voldoet de New Star Montana Dark Stone Werkjeans ruimschoots. Daarom lopen de hard werkende mannen in Nederland met veel plezier in deze werk denim van New Star Jeans. Wil jij ook graag deze goed zittende werk spijkerbroek uitproberen bestel hem dan vandaag nog online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

Door het grote pasbereik lopen een grote groep professionele werkende mannen in de New Star Montana Dark Stone Werkjeans

Doordat deze bekende werkbroek van New Star verkrijgbaar is in de inch maten 29 t/m 42 inch. Loopt een grote groep professionele werkende mannen in deze werk denim. En of je nu korte of lange benen hebt deze werkjeans van New Star Jeans is verkrijgbaar in de lengtematen 32-34 en lengtemaat 36. Zo weet jij altijd een passende werkbroek op lengte te vinden en hoef je niet meer verder te zoeken bij andere werkbroeken merken. De New Star Montana Dark Stone Werkjeans bestaat uit 100% katoen en heeft als extra een verstevigde tailleband van cordura. En aan de onderkant van de broekspijpen bij de New Star Montana Dark Stone Werkjeans zit een rand van cordura. Hierdoor zullen de zwakke punten van de werkjeans langer meegaan en heb je langer plezier van je werk spijkerbroek.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief