Toont 1 resultaat

De zwarte stretch werkjeans voor de mannen uit Nederland New Star Nebraska Black

Het belangrijkste bij een werkjeans is zijn pasvorm. Dit komt natuurlijk omdat je je werkzaamheden goed moet uit kunnen voeren. En daarom is het belangrijk dat er stretch in de werkbroek zit. Door de stretch zal je merken dat jij je toekomstige klussen of opdrachten beter en prettiger uitvoert. De stretch in de New Star Nebraska Black beweegt lekker met je lichaamsbewegingen mee. Hierdoor zal je ook in lastige posities goed je werk uit kunnen voeren. En niet het gevoel hebben dat je stretch spijkerbroek gaat trekken aan je bovenbenen. Maar gewoon prettig op zijn plek blijft zitten. Natuurlijk is het wel verstandig om een Timbelt leren riem zwart basic in de New Star Nebraska Black te gaan dragen. Dit zorgt er namelijk voor dat je favoriete zwarte stretch denim op zijn plek blijft zitten en je niet de hele dag je stretch jeans omhoog hoeft te hijsen.

2 voor €60
32.90 incl btw,

New Star Nebraska Black is er ook voor de mannen met een korte of lange beenlengte

Een mooie zwarte stretch werkjeans vinden is tegenwoordig al een grote uitdaging. En al helemaal als je een zwarte stretch werkbroek op lengte probeert te vinden. Want vaak zijn deze zwarte werkbroeken maar in 1 of 2 lengtematen verkrijgbaar. Daarom vind je bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek een groot aanbod in zwarte stretch spijkerbroeken. Van verschillende bekende Nederlandse jeansmerken Brams Paris, 24/7 Jeans, Faster Jeans, New Star Jeans. De meest gedragen zwarte stretch jeans is de New Star Nebraska Black. Deze zwarte werkjeans is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36. Mocht lengtemaat 36 te kort wezen dan is er ook de Tom E50 900 Black in lengtemaat 38. Bestel vandaag nog je New Star Nebraska Black online bij de denim specialisten uit de Achterhoek.

Naar meer dan 30 jaar de Colorado Dark Stone wordt het tijd voor de New Star Nebraska Black

Al sinds 1987 lopen de mannen uit Nederland in de populaire Colorado Dark Stone werkjeans. Nu al weer meer dan 30 jaar geleden zijn de mannen toe aan een nieuwe werk spijkerbroek. Gelukkig zie je dat steeds meer mannen in een stretch jeans gaan lopen. Dit komt natuurlijk omdat dit veel prettiger draagt en comfortabel zit. Daarom heeft het bekende Nederlandse spijkerbroeken merk New Star Jeans de New Star Nebraska Black op de denim markt gebracht. En hij wordt al weer net zo gewaardeerd als de Colorado Dark Stone. Deze New Star Nebraska Black is verkrijgbaar in de inch maten 29 inch t/m inch maat 46. En in de lengte maten 30-32-34 en lengtemaat 36 is de New Star Nebraska Black verkrijgbaar. Bestel daarom nog vandaag de New Star Nebraska Black online bij de denim specialisten uit de Achterhoek.