Toont 1 resultaat

New Star Oregon Stone Wash de stretch werkjeans waar mannen graag in werken

Door de moderne worker look van de nieuwe New Star Oregon Stone Wash. Wordt deze stretch werkjeans met veel plezier gedragen door de mannen uit Nederland. De stretch in deze werkbroek zorgt ervoor dat deze denim mooi aansluit om de benen. Hierdoor heb je een mooie slim fit look waardoor deze werk denim een moderne uitstraling heeft. Zo weet jij dat jij voortaan ook gelijk dat je naar je afspraak kan beginnen aan je nieuwe opdracht of klus. Door de fijne stretch die in deze New Star werkbroek zit zal je je klussen en opdrachten nog prettiger uitvoeren. De werkjeans beweegt lekker met je mee waardoor je in lastige posities geen hinder zal ondervinden van de werk spijkerbroek. Ook graag een moderne stretch werkbroek naar je werk aantrekken. Bestel dan vandaag nog de New Star Oregon Stone Wash online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

49.90 incl btw,

Gemaakt om mee te werken New Star Oregon Stone Wash

Natuurlijk is het belangrijk dat een werkbroek aan bepaalde eisen voldoet. Hij moet natuurlijk geschikt zijn voor de werkzaamheden die je uitvoert. Maar hoe weet je nu of deze New Star Oregon Stone Wash bij jouw werkzaamheden passen. Dit is eigenlijk vrij simpel. Je gaat bij je zelf na wat voor werkzaamheden je moet uitvoeren en kijkt daarna of de werkspijkerbroek past bij jouw werk. Naast deze stretch werkjeans zijn er ook nog de werkbroek modellen Alaska Stone Wash, Colorado Dark Stone en de Montana Stone Wash. De Alaska Stone Wash is een vrij zware 5 pocket stretch jeans. En De Colorado Dark Stone is een normale 5 pocket werk spijkerbroek. De Montana Stone Wash heeft als extra een verstevigde taille band van Cordura en aan de onderkant van de broekspijpen een rand van Cordura.

New Star Oregon Stone Wash ook gemaakt voor mannen met een langere beenlengte

Loop jij ook vaak tegen het probleem aan bij het vinden van een werkjeans in een langere lengtemaat. Je hebt inmiddels stad en land al afgezocht naar een passende werkbroek in lengtemaat 36. Maar kan maar geen werk spijkerbroek op lengte krijgen. En dan denk je eindelijk de New Star Oregon Stone Wash te hebben gevonden. Maar dan is de New Star Oregon Stone Wash niet verkrijgbaar in lengtemaat 36. Daarom kan je het beste gelijk naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Want hier vind je namelijk de grootste collectie werkbroeken van het bekende Nederlandse jeansmerk New Star. Je kan natuurlijk het jezelf ook lekker makkelijk maken. Door deze New Star Oregon Stone Wash online te bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanaf je desktop, tablet of mobiel.