Broeken Binkie Broeken Binkie, gevestigd aan

Broeken Binkie

Spinbaan 9
7005 AD Doetinchem

T+31(0)314-341888
T+31(0)683030197

KVK-nummer 08067096
BTW-nummer NL807526502B01,

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Broeken Binkie

Spinbaan 9
7005 AD Doetinchem

T+31(0)314-341888
T+31(0)683030197

KVK-nummer 08067096
BTW-nummer NL807526502B01

Mike van Dijk is de Functionaris Gegevensbescherming van Broeken Binkie Hij/zij is te bereiken via info@broekenbinkie.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Broeken Binkie verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag Op de website https://www.broekenbinkie.com
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer deze wordt gebruikt om een betaling tot stand te laten komen bij een online bestelling op website https://www.broekenbinkie.com

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming
persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@broekenbinkie.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerken wij persoonsgegevens 

Broeken Binkie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief dit gebeurt alleen als je je inschrij
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Broeken Binkie analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Broeken Binkie verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Broeken Binkie neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat
hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Broeken Binkie) tussen zit. Wel maakt Broeken Binkie gebruik van de volgende computerprogramma’s open source software of -systemen: WordPress wordt gebruikt voor de webshop hierop is de webshop https://www.broekenbinkie.com gebouwd doordat deze webshop op WordPress is gemaakt kan u online https://www.broekenbinkie.com bezoeken. Verder verwacht Broeken Binkie verder geen gevolgen met betrekking op de privacy van de online bezoeker op https://www.broekenbinkie.com doordat de webshop met WordPress is gemaakt.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Broeken Binkie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende
bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) Bestellingen, Google Tracking informatie surfgedrag persoonsgegevens > Bewaartermijn Bestellingen persoonsgegevens 7 jaar, Google tracking informatie 2 jaar> Reden Personalia > Bewaartermijn de reden dat de personalia van de bestellingen voor 7 jaar worden bewaard is dat belastingaangifte moet worden gedaan en wij deze bestelgegevens voor 7 jaar moeten bewaren, de reden dat de Google tracking informatie ook wel (Google Analytics genoemd) voor 2 jaar wordt bewaard is dat Google deze gegevens 2 jaar bewaard.
Delen van persoonsgegevens met derden
Broeken Binkie deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele
wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van
beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Broeken Binkie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Broeken Binkie jouw
persoonsgegevens aan andere derden. Door een bestelling te plaatsen op https://www.broekenbinkie.com. gaat u akkoord dat mollie u bestelling die u online plaatst op https://www.broekenbinkie.com 

Categorie Bestellingen Mollie online betalingsverwerker het doel van Mollie is om een veilige online betaling te creëren tussen klant en https://www.broekenbinkie.com de gegevens van de naamhouder van de bankrekening, IBAN rekeningnummer, het bedrag van de bestelling waarmee een bestelling wordt geplaatst op https://www.broekenbinkie.com worden opgeslagen door Mollie.

Categorie Google Analytics Door de website https://www.broekenbinkie.com te bezoeken slaat Google Analytics het surf gedrag op. Dit surfgedrag gebruikt Broeken Binkie uitsluitend voor het verkopen van zijn producten en het optimaliseren van zijn website. de gegevens die Google Analytics allemaal opslaan zijn Geslacht, Land, Leeftijd, Type Browser, Desktop formaat ( Desktop, Laptop, Tablet, Smartphone), de tijd die je surft op de website https://www.broekenbinkie.com, de producten die je aanschaft online op https://www.broekenbinkie.com

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Broeken Binkie gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in
de browser van je computer, tablet of smartphone. Broeken Binkie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar
behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te
kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw
eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor
cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je
browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht: [ Bijvoorbeeld:
Cookie: Googly Analytics Naam: _utma Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar ]

Functionele Cookies
Waarom zijn Cookies nodig?

Producten in je winkelmandje plaatsen. Inloggen met je eigen inloggegevens. Allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken.

Broeken Binkie-sessie

Doel hiervan

Tijdelijk informatie van je sessie (websitebezoek) opslaan. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld een formulier niet opnieuw in te vullen als je een pagina herlaadt, of niet alle velden in één keer juist invult.

Eigenschappen

Dit cookie komt van broekenbinkie.com en wordt na de sessie verwijderd.

Naam

PHPSESSID

Delen

We delen je informatie niet met derden.

 

Doel

Dit cookie wordt gebruikt wanneer je producten met elkaar vergelijkt. Zonder dit cookie zal dit niet mogelijk zijn.

Eigenschappen

Dit cookie komt van broekenbinkie.com en wordt na 1 sessie verwijderd

Naam

comparison_selectedProducts

Delen

We delen je informatie niet met derden.

 

Doel

Dit cookie gebruiken we om te onthouden of je de cookiemelding wel of niet gesloten hebt. Zonder dit cookie zal de melding niet permanent gesloten kunnen worden.

Eigenschappen

Dit cookie komt van broekenbinkie.com en wordt na 1 jaar verwijderd.

Naam

Cookiebar

Delen

We delen je informatie niet met derden.

Doel

Deze cookies zorgen ervoor dat we je kunnen herkennen op onze webshop, waardoor we bijvoorbeeld weten welk winkelmandje bij jou hoort en of je ingelogd bent.

Eigenschappen

Deze cookies komen van broekenbinkie.com en worden naar 1 jaar verwijderd.

Naam

BroekenBinkie-Session, BroekenBinkie-Secure, CookieClone-Token, SecureCookieClone-Token

Delen

We delen je informatie niet met derden.

ANALYSERENDE COOKIES

Meten is weten.

Elke keer weer een stuk beter. Hier leeft Broeken Binkie naar. Dit kunnen we echter niet doen zonder jouw hulp. Met de analyserende cookies doen we kennis op. Deze informatie gebruiken we om onze webshop https://www.broekenbinkie.com elke dag weer een beetje beter te maken.

Doel

Met Google Analytics meten we hoe je broekenbinkie.com  gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze webshop te verbeteren. Zonder dit cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je onze webshop gebruikt en zul je langer moeten wachten op verbeteringen.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.

Naam

utma, utmb, utmc, utmv en utmz

Delen

Google deelt geen anonieme data met derden.

 

Doel

Met dit cookie kunnen wij zien via welke partnersite(s) je onze webshops bezoekt, bijvoorbeeld via Google AdWords of Facebook. Zonder dit cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je op onze webshop bent gekomen en moet je langer wachten op verbeteringen.

Eigenschappen

Dit cookie komt van broekenbinkie.com en wordt na maximaal 30 dagen verwijderd.

Naam

Broeken Binkie Partner

Delen

We Delen je informatie niet met derden

 

Doel

We willen graag weten of wijzigingen aan onze sites ook écht wel verbeteringen zijn. Daarom gebruiken we Google Analytics met behulp van de Google Analytics-cookies. Zonder deze cookies missen we jouw data. Hierdoor moet je langer wachten op verbeteringen aan onze webshop.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.

Naam

utma, utmb, utmc, utmv en utmz

Delen

Google deelt geen anonieme data met derden.

 

MARKETING COOKIES

Broeken Binkie persoonlijker maken.

We gebruiken deze cookies voor marketingdoeleinden. Zo kunnen we je aanbiedingen sturen waar je ook écht op zit te wachten. Denk hierbij aan onze gepersonaliseerde nieuwsbrief of aanbiedingen via en op social media.

Google Analytics Remarketing

Doel

Met Google Analytics meten we hoe je broekenbinkie.com of onze webshops gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij jou past. En om je aanbiedingen te laten zien van producten waar je mogelijk geïnteresseerd in bent. Zonder dit cookie mis je persoonlijke aanbevelingen op onze websites, in onze nieuwsbrief en in e-mails met persoonlijke tips.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.

Namen

utma, utmb, utmc, utmv en utmz

Delen

Google deelt geen anonieme data met derden.

DoubleClick

Doel

Dit cookie ziet welke pagina’s je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen. We kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien, of je op advertenties klikt en of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of hierop hebt geklikt. Zonder dit cookie loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Google en wordt na maximaal 18 maanden verwijderd.

Namen

id, _drt_, __gads

Delen

Google deelt anonieme data met derden.

Doel

Dit cookie ziet welke producten je bekijkt. Zo kunnen we je relevante advertenties tonen op Facebook. Zonder deze cookies loop je persoonlijke aanbiedingen mis.

Eigenschappen

Dit cookie komt van Facebook en blijft maximaal 2 jaar bewaard.

Namen

lu, xs, s, presence, act, c_user, csm, p, fr, datr

Delen

Facebook deelt geen informatie met derden

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking
in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Broeken Binkie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent
dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie,
te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar
op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@broekenbinkie.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou
een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het
paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw
verzoek . Broeken Binkie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Broeken Binkie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem
dan contact op met onze klantenservice of via info@broekenbinkie.com