Toont 1 resultaat

De bekende stretch werkjeans van New Star Jeans Oregon Stone Wash

Ben je er zelf ook al achter gekomen dat een stretch jeans veel prettiger draagt. Dan een werkbroek die bestaat uit 100% katoen. En al helemaal als je de stretch jeans als werkjeans gaat gebruiken. Daarom heeft het bekende Nederlandse jeansmerk New Star Jeans de Oregon Stone Wash ontworpen. Naar meer dan 30 jaar de Colorado Dark Stone als werk spijkerbroek te hebben gehad. Is er nu eindelijk een moderne slim fit jeans voor het werk. En hier worden de mannen uit Nederland vrolijk van. Door de hoge stretch kwaliteit draagt deze werk spijkerbroek geweldig. Naast dat hij fijn draagt heeft deze werk denim ook nog eens een moderne uitstraling. Door de pasvorm slim fit jeans sluit deze mooie werkbroek van New Star Jeans mooi om de benen aan. Bestel vandaag nog deze Oregon Stone Wash online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

49.90 incl btw,

Gemaakt om comfortabel in te werken Oregon Stone Wash

Natuurlijk is het belangrijk dat een werkbroek fijn draagt. Naast dat de werkjeans een mooie uitstraling moet hebben is het veel belangrijker dat deze goed en fijn draagt. En gelukkig heeft het ontwerp team van New Star aan beiden gedacht en wel de nadruk op de pasvorm gelegd. Want je moet natuurlijk wel op een prettige manier je werkzaamheden kunnen uitvoeren. En je niet gaan lopen ergeren dat de Oregon Stone Wash vervelend zal dragen. Want niks is zo vervelend dat je je niet kan focussen op je werkzaamheden. Maar moet je blindelings kunnen vertrouwen op je werk spijkerbroek dat deze prettig en comfortabel draagt. Daarom wordt deze stretch werkjeans ook zo graag gedragen want naast dat deze stretch werkjeans er geweldig en modern uitziet. Draagt de Oregon Stone Wash ook nog eens super fijn. Zo heb jij je nieuwe maatje gevonden waar je op kan bouwen tijdens je werkzaamheden.

Ook voor de hardwerkende man met lange benen Oregon Stone Wash

Wanneer je een langere beenlengte hebt is het vaak lastig om een werkjeans op lengte te vinden. Daarom is er een werk spijkerbroeken merk wat hier een oplossing voor heeft gevonden. Het bekende Nederlandse werk spijkerbroeken merk New Star Jeans. Heeft hiervoor een professionele werkbroeken collectie op de Nederlandse jeansmarkt gebracht. Naar meer dan 30 jaar de Colorado Dark Stone als werkjeans te hebben verkocht. Wordt deze collectie uitgebreid met de Oregon Stone Wash stretch werkjeans. En natuurlijk niet te vergeten de Alaska Stone Wash en de Montana Stone Wash. Al deze werkjeans modellen zijn verkrijgbaar in de lengtemaat 36. Zo weet jij dat je straks lekker aan het werk kan in de Oregon Stone Wash.

Broeken Binkie logo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen

Bedankt voor het inschrijven op onze nieuwsbrief