Ruilen of Retourneren vul hier het formulier in

Ruilen is gratis bij broekenbinkie.com retourneren kost €5,00 dit wordt achteraf verrekend bij het terug storten van de bestelling.

Let op naar het invullen van het ruil retour formulier wordt u doorgeleid naar een pagina waar u het retour/ruil etiket via een link kunt uitprinten

Ruilen en retourneren

  1. Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet, dan kunt u dit artikel ruilen of retourneren.
  2. De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor de klant, maar kan via Selekt vracht worden afgedaan.
  3. Je ontvangt een retour etiket van Post NL nadat je via het ruil en retour formulier de ruiling of retour hebt aangevraagd kosten bedragen €5,00 voor retourneren ruilen is bij Broeken Binkie gratis en kan via RUILEN worden voldaan. Retouren worden achteraf verekend met het retour storten van de bestelling.
  4. Uiteraard kunt u ook via een andere bezorgdienst het pakket terug te sturen.

Voor retourneren en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

  1. Binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op het aangegeven afleveradres
  2. De goederen stuurt u zoveel mogelijk terug in de originele verpakking, ongedragen, met aangehecht artikelkaartje of anders in een degelijke verpakking.
  3. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
  4. Bij ruiling van een artikel zijn de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor rekening van de klant. Broekenbinkie(.com) stuurt u dan een email met de benodigde gegevens voor dat ze tot verzending overgaat.