Toont 1 resultaat

Sander A82 professionele werkbroek met cordura kniestukken

Een professionele werkjeans uitkiezen is tegenwoordig nog een hele uitdaging. Aangezien er wel honderd verschillende werkbroeken verkrijgbaar zijn op de werkbroeken markt. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten bij het uitkiezen van een werk spijkerbroek van Brams Paris. Eigenlijk is het helemaal niet zo lastig om een juiste worker uit te kiezen. Want je hoeft alleen maar bij jezelf naar te gaan wat voor werk je doet en waar deze werkbroek aan moet voldoen. Zit je bijvoorbeeld veel op je knieën tijdens je werk dan is de Sander A82 de juiste keuze. Wil jij nu ook al genieten van deze professionele werkjeans van Brams Paris. Bestel dan vandaag nog de Sander A82 online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of ben jij een persoon die liever eerst de werk spijkerbroek komt passen. Kom dan langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €85
44.90 incl btw,

Sander A82 24/7/365 all season of workwear

Loop jij ook het hele jaar het liefst in je favoriete werkjeans. Want je hebt nu eenmaal een positieve ervaring met dit werkjeans model. En je kan altijd vertrouwen op je maatje en je brengt je klus of opdracht altijd tot een goed einde. Dan kan je het beste gebruik maken van de Sander A82. Want dit werkbroek model van Brams Paris behoort tot het 24/7/365 all season of workwear assortiment. Dit wil zeggen dat jij 365 dagen per jaar 24 uur per dag de Sander A82 online bij de jeans specialisten uit de Achterhoek kunt bestellen. Zo ben jij het hele jaar door verzekerd van een goed zittende werkjeans. En hoef je niet opzoek naar een nieuwe worker.

Sander A82 voor mannen die houden van een goede werkbroek

Al meer dan 40 jaar wordt de Sander A82 van Brams Paris met veel plezier gedragen door de professionele vaklieden uit Nederland. Want geef ze eens ongelijk de werkbroeken van Brams Paris dragen gewoon heerlijk. Door de ruime keuze in lengte maten en breedte maten. Wordt deze worker door een breed publiek gedragen. De inch maten van deze Sander A82 beginnen bij inch maat 30 t/m inch maat 42 en in de lengtes 32-34-36.