Toont 1 resultaat

Sophie C79 stretch jeans voor dames die houden van een lage taille jeans

Vind jij het ook zo heerlijk zitten wanneer je een lage taille jeans draagt. En je figuur veel beter wordt geaccentueerd door de lage taille jeans. Want jij showt graag jezelf en bent trots op je figuur. Dan is dit jeans model van het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris uitermate geschikt voor jouw. Een echte must have voor je jeans garderobe. Ben jij ook toe aan een lichtere kleur denim. Maar dan niet te licht het liefst een jeans wassing die tussen licht en donker invalt. Dan zal deze Sophie C79 stretch jeans van Brams Paris een prima keuze wezen. En natuurlijk helemaal als je houdt van een lage taille jeans. Want wie wilt er nu geen Sophie C79 stretch jeans dragen. Daarom kan je ook het beste online naar de jeans specialisten uit de Achterhoek gaan.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Sophie C79

34.90 incl btw,

Sophie C79 stretch jeans low waist jeans van Brams Paris

Ben jij ook helemaal verslaafd aan low waist jeans wat in de volksmond ook wel heupbroeken wordt genoemd. Dan kan je natuurlijk niet zonder de Sophie C79 stretch jeans. Want dit bekende jeansmodel van Brams Paris maakt de vrouwen uit Nederland al meer dan 40 jaar blij. Door de lage taille accentueert dit jeansmode al sinds 1975 de damesfiguurtjes uit Nederland. En wat zijn een hoop vrouwen hier blij door geworden. De Sophie C79 stretch jeans is makkelijk te combineren me een leuk shirt en een paar mooie sneakers eronder. Zo heb jij in een handomdraai een leuke look te pakken. Mocht je voor een zakelijke look gaan dan kan je een nette blouse met een colbertje boven dit unieke jeansmodel dragen. Om de zakelijke look compleet te maken draag je een paar elegante hakken onder deze mooie heupbroek.

Sophie C79 stretch jeans ook voor de dames met een korte beenlengte

Vind je het altijd lastig om een lage taille stretch jeans in lengte 30 te vinden. Dan wordt het de hoogste tijd om te gaan stoppen met het vinden van de juiste heupbroek. En al die steden te bezoeken winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit. En nog steeds geen Sophie C79 stretch jeans gevonden. Daarom kan je ook het beste gelijk online naar de spijkerbroeken specialisten gaan en de Sophie C79 stretch jeans bestellen.