Toont 1 resultaat

Sophie X51 stretch jeans voor dames die houden van een mooie diep donker blauwe spijkerbroek

Hou jij ook zo van een mooie diep donker blauwe spijkerkleur. Want zeg eens eerlijk deze spijkerkleur is gewoon eindeloos te combineren. En is een echte fashion must have voor iedere dame die houd van een mooie donker blauwe spijkerkleur. Om deze reden mag de Sophie X51 stretch jeans niet ontbreken uit jouw jeans garderobe. Door de lage taille accentueert dit jeansmodel van Brams Paris je figuur. En welke vrouw laat nu niet met trots haar figuur zien in haar favoriete stretch jeans. Ga daarom vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek en bestel de Sophie X51 stretch jeans. Of pas jij veel liever eerst je favoriete denim aan kom dan eens langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €65

All season of basic jeans

Brams Paris Sophie X51

34.90 incl btw,

Sophie X51 stretch jeans ook voor dames met een kortere beenlengte

Vind jij het ook lastig om een heupbroek te vinden in een kortere lengte. En dan heb je denk je eindelijk een fijn zittende heupbroek gevonden en dan is het jeansmodel niet in lengte 30. Wat is dat toch zo frustrerend je bent zelf inmiddels moe van het zoeken naar deze lage taille jeans. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen stretch jeans op lengte gevonden. Dan wordt het de hoogste tijd dat je kennis gaat maken met de Sophie X51 stretch jeans van Brams Paris. Nu heb je eindelijk eens een jeansmodel gevonden die wel lekker op lengte is en hij voldoet ook nog eens aan al je verwachtingen. Het mooie aan de Sophie X51 stretch jeans is dat hij tot de all season of basic jeans collectie behoort van Brams Paris. Zo kan jij 24/7/365 je favoriete stretch broek online bestellen.

Sophie stretch jeans zijn er in drie verschillende wassingen waarvan de Sophie X51 stretch jeans de best verkochte stretch broek is

Draag jij liever een zwarte stretch broek in een lage taille. Dan kan je het beste kiezen voor de Sophie D50 900 Black. Of draag je veel liever een lichte kleur dan de diep donker blauwe Sophie X51 stretch jeans. Ga dan voor de lichte Sophie C79 stretch jeans. Zo kan je kiezen uit drie verschillende jeanswassingen bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.