Stomerij Punt Doetinchem

Stomerij en Wasserij

Kostuum, overhemden, regenkleding, mantels, zijden blouses en pantalons schoon, strak en netjes in een handomdraai.

 

Instellingen en Bedrijven

Bedrijfskleding, zoals overalls, uniformen en beschermende kleding, vraagt om professionele textielreiniging.

Raam-, Tafel- en Bedtextiel

Gordijnen afhalen, wassen en weer ophangen. Tafellakens, servetten (damast) wassen en persen. Dekbedden en overtrekken … 

SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN

Het is mogelijk om bij Broeken Binkie uw bedrijfskleding te laten stomen en reinigen. Dit kan op maandelijkse factuuratie en U krijgt hier een korting van 10% op de normale prijzen

 

Bedrijfskleding altijd schoon en netjes

Kostuum, overhemden, regenkleding, mantels, zijden blouses en pantalons schoon, strak en netjes in een handomdraai.

 

Vaste hulp voor de was

Heerlijk, zo’n vaste hulp in de huishouding die uw was- en strijkgoed uit handen neemt. Al bekend met de populaire pakketservice en de strijkservice?

 

Ontmoet het team

Ben jij benieuwd naar de historie van dit oer Hollandse. Jeans bedrijf maak dan kennis met de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Good-Clean Stomerij – Wasserij

Ziet u er graag netjes en verzorgd uit? Bent u ook zo blij met dat lekker zittende pak, of die mooie jurk? Het liefste houdt u het kledingstuk als nieuw, maar helaas, als u het draagt ontkomt u er niet aan dat het gewassen of gestoomd moet worden. Ook al staat in het wasetiket dat het best in de wasmachine kan, het is altijd maar de vraag of het er wel weer mooi ‘uit’ komt. Gelukkig is daar de Kwaliteitsstomerij Good-Clean. Onze passie is uw kwetsbare mooie kleding, gordijnen of ander textiel op professionele wijze te reinigen, zodat u het weer met plezier kunt dragen en gebruiken!