Toont 1 resultaat

Tom A50 Lengte 38 voor mannen met lange benen

Het vinden van een werkbroek in lengte 38 voor een voordelige prijs kan een hele uitdaging wezen. Want je bent hier inmiddels zelf al achter gekomen. Door opzoek te gaan naar een werkjeans met een langere beenlengte. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds geen mooie worker gevonden voor je werk. Daarom heeft een bekend Nederlands jeansmerk hier een oplossing voor gevonden. Met de Tom A50 Lengte 38 van Brams Paris hoef jij niet meer opzoek te gaan naar een werk spijkerbroek met een langere lengtemaat. Maar deze Tom A50 lengte 38 bestel je lekker makkelijk online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of pas jij veel liever eerst je spijkerbroeken voordat je ze aanschaft. Kom dan eens langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek. Dit bespaart je een hoop tijd en ergernissen bij andere winkels.

2 voor €48

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris-Tom A50

26.50 incl btw,

Tom A50 lengte 38 gewone klassieke spijkerbroek

Een gewone klassieke spijkerbroek met een normale stone wash zie je steeds minder in het straatbeeld voorbij komen. En vind je ook steeds moeilijker en al helemaal wanneer je een langere beenlengte hebt. Want vraag het maar aan de mannen die lengtemaat 38 hebben. Die weten precies hoe lastig het is om een normale spijkerbroek te vinden in lengtemaat 38. Daarom kan je ook het beste tegen deze mannen zeggen dat ze de Tom A50 Lengte 38. Het beste online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek  kunnen bestellen. En mochten ze veel liever eerst de Tom A50 lengte 38 aan willen passen stuur ze dan langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

Het jeansmodel Tom van Brams Paris is er in twee verschillende wassingen waarvan de Tom A50 lengte 38 er eentje is

Draag jij toch veel liever een zwarte kleur spijkerbroek dan is het jeansmodel van Brams Paris er ook in de Tom E50 900 Black. Maar draag jij toch veel liever een gewone blauwe spijkerkleur dan is er altijd de vertrouwde Tom A50 lengte 38. Zo ben jij ondanks je lange beenlengte altijd verzekerd van een goed zittende spijkerbroek.