Toont 1 resultaat

Tom A50 gewone stone wash jeans van Brams Paris

Zoek jij ook al langere tijd een spijkerbroek met een gewone klassieke stone wash. Maar je kan er maar geen eentje vinden. Want je hebt zelf al heel wat steden bezocht voor deze bijzondere jeans. Winkel in winkel uit winkelstraat in winkelstraat uit en nog steeds niet de broek waar je al zolang naar opzoek bent. Dit is ook zo frustrerend als je maar niet een eenvoudige spijkerbroek kan vinden. Daarom kan je ook het beste gelijk online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek gaan. En daar de Tom A50 van Brams Paris bestellen lekker makkelijk vanuit je luie stoel vanachter je desktop,tablet of smartphone. Mocht je toch liever eerst de Tom A50 aan willen passen dan kom je toch eerst langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €48

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris-Tom A50

26.50 incl btw,

Tom A50 al meer dan 40 jaar een geliefde spijkerbroek bij de mannen uit Nederland

Al sinds 1975 wordt de Tom A50 met veel plezier gedragen door de mannen uit Nederland. En geef de mannen eens ongelijk het is ook mooie eenvoudige spijkerbroek. Door de ruime maatserie en mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Lopen de mannen uit Nederland 40 jaar naar dato nog steeds in deze geweldige spijkerbroek van Brams Paris. De hoge taille van de Tom A50 sluit mooi aan in de rug. En loopt bij de voorkant wat lager waardoor je buik mooi over de tailleband heen valt. Dit voorkomt dat deze fijne broek niet de hele dag naar beneden zakt en je niet de hele dag de broek hoeft op te hijsen. Het mooie aan dit jeansmodel is dat deze jeans van Brams Paris tot de all season of basic jeans collectie behoort. Zo ben jij 24/7/365 verzekerd van een favoriete spijkerbroek.

Tom A50 is er voor de korte en lange beenlengtes

Heb je altijd moeite om een spijkerbroek op lengte te krijgen. En als je een keer een mooie jeans aanhebt dan is de denim niet op lengte. Daarom kan je ook het beste de Tom A50 van Brams Paris uitproberen want deze jeans is er in de lengtematen 30-32-34-36-38. Zo heb jij altijd een passende jeans op lengte. Zo hoef je niet meer moeilijk te doen om de broek in te laten korten. Maar gewoon gelijk de Tom A50 precies op lengte meenemen.