Toont 1 resultaat

Tom E50 900 Black voor mannen die houden van een non stretch zwarte spijkerbroek

Draag jij graag een zwarte spijkerbroek en heb jij een hekel aan stretch broeken. Dan is er een bekend Nederlands jeansmerk die hier een oplossing voor heeft gevonden. Want met de Tom E50 900 Black van Brams Paris heb jij een zwarte non stretch spijkerbroek. Het mooie aan deze zwarte spijkerbroek is dat hij tot de all season of basic jeans van Brams Paris behoort. Zo ben jij 24/7/365 verzekerd van een mooie zwarte denim waar geen stretch bij inzit. Eindelijk heb je jouw favoriete jeans gevonden. Zo hoef je niet al die winkels en winkelstraten af te zoeken. Maar gewoon online de Tom E50 900 Black bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek bestellen. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om eerst de broek aan te komen passen bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €48

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris Tom E50 900 Black

26.50 incl btw,

Tom E50 900 Black al meer dan 40 jaar een geliefde zwarte spijkerbroek voor de mannen uit Nederland

Al sinds 1975 lopen de mannen uit Nederland met veel plezier in de Tom E50 900 Black. Want geef de mannen uit Nederland eens ongelijk hij zit ook zo geweldig. Door de hoge taille sluit dit jeansmodel goed aan in de rug. En doordat de tailleband aan de voorkant wat lager valt valt de buik er mooi overheen. Hierdoor voorkom je het probleem dat je de hele dag je spijkerbroek om hoog moet hijsen. Ook is dit bekende jeansmodel van Brams Paris verkrijgbaar in een brede maatserie. Waardoor de Tom E50 900 Black bij een groot publiek Nederlandse mannen wordt gedragen.

Tom E50 900 Black voor lange en korte been lengtes

Loop jij ook vaak tegen het probleem aan als je een favoriete zwarte spijkerbroek hebt gevonden dan is vaak de lengte te kort of te lang. Dan wordt het de hoogste tijd dat je kennis gaat maken met de Tom E50 900 Black van Brams Paris. Want dit jeansmodel is er in de lengtematen 30-32-34-36-38. Zo ben jij ten alle tijden verzekerd van een zwarte denim die mooi op lengte valt.