Toont alle 2 resultaten

Tom werkbroek beste werkjeans voor de mannen uit Nederland

Al meer dan 40 jaar lopen de mannen uit Nederland met heel veel plezier in de beste werkjeans van Nederland. Dit komt natuurlijk door het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris. Want door de goede prijs kwaliteit van de Tom werkbroek wordt deze werk spijkerbroek nog steeds versleten. En geef de mannen uit Nederland eens ongelijk het is ook een geweldige worker. Want door de grote maatserie wordt deze spijkerbroek van Brams Paris door een breed publiek gedragen. Wil jij ook morgen al genieten van deze mooie Tom werkbroek. Ga dan vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Of kom anders naar de jeans specialisten uit de Achterhoek.

2 voor €48

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris Tom E50 900 Black

26.50 incl btw,
2 voor €48

Aanbevolen door onze heren

Brams Paris-Tom A50

26.50 incl btw,

Tom werkbroek voor lange en korte beenlengtes

Heb jij ook altijd moeite om een werkjeans op lengte te vinden. Want je hebt inmiddels al heel wat steden en winkels bezocht. En telkens wanneer je denkt dat je een fijne werk spijkerbroek hebt gevonden dan is je worker niet op lengte. Daarom kan je ook het beste voor de Tom werkbroek van Brams Paris kiezen. Dit vanwege de brede keuze in lengtematen. De Tom A50 is er in de lengtematen 28-30-32-34-36-38 zo heb jij altijd een werkjeans op lengte. Of draag je de Tom werkbroek liever in het zwart dan is er de Tom E50 900 Black in de lengtes 30-32-34-36-38. En het mooie aan deze werkbroek van Brams Paris is dat deze jeans tot de all season of basic jeans collectie behoort van Brams Paris. Zo heb jij altijd een passende spijkerbroek op lengte online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.

Tom werkbroek is verkrijgbaar in twee wassingen de Tom A50 en de Tom E50 900 Black

Draag jij het liefst de Tom werkbroek in de spijker kleur blauw ga dan voor de Tom A50. Of ben jij een persoon die liever in een zwarte spijker kleur rondloopt ga dan voor de Tom E50 900 Black. Bijden jeansmodellen zijn verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34-36-38. En mocht lengte 30 te lang zijn. Dan is de Tom werkbroek er ook nog in de kleur Tom A50 in de lengtemaat 28.