Alle 6 resultaten

Twentyfour Seven JeansTwentyfour Seven Jeans echte passie voor jeans

Twenyfour Seven Jeans is een jeansmerk wat ontstaan is uit passie voor broeken en staat voor vakmanschap en kwaliteit. Met hun jarenlange ervaring sinds 1975 heeft de famillie Melle Heerlien veel opgedane kennis uit de jeanswereld. In 2013 is de famillie Melle Heerlien het jeansmerk Twentyfour Seven Jeans begonnen. Met het jeansmerk Twentyfour Seven Jeans koop je een super betrouwbaar jeansmerk. Het jeansmerk Twentyfour Seven Jeans is net zo onverwoestbaar als famillie dus altijd een broek dat is passie voor jeans.

24/7 jeans Dahlia S02 Dark Blue Stretch Jeans

24/7 Jeans-Dahlia Dark

41.50 incl btw,

24/7 jeans Dahlia S01 Medium Blue Stretch Jeans

24/7 Jeans-Dahlia medium blue

41.50 incl btw,

24/7 jeans Dahlia T20 Twill Black Stretch Jeans

24/7 Jeans-Dahlia zwart

39.50 incl btw,
41.50 incl btw,

24/7 Jeans dames

24/7 Jeans-Rose S17 dark

43.90 incl btw,

24/7 Jeans dames

24/7 Jeans-Rose zwart

39.50 incl btw,

Twentyfour Seven Jeans altijd een denim all season of basic jeans

De collectie basis broeken van 24/7 Seven jeans bestaan uit een all season of basic jeans pakket. Wat wil zeggen dat er altijd 24/7/365 een passende broek is. Met hun constante pasvormen heeft het jeansmerk een ruime keuze in perfecte pasvormen. En daarnaast heeft het jeansmerk veel keuze in verschillende kwaliteiten en wassingen. In de zomer maanden en de winter maanden brengt 24/7 Jeans seizoens artikelen. In de wassingen en kleuren die dan op dat moment hot zijn aanvullende op hun all season of basic jeans.

Twentyfour Seven Jeans sterk in werkbroeken

Twentyfour Seven Jeans heeft naast hun all season of basic jeans collectie ook werkbroeken in hun jeans collectie. Ook werkbroeken bestaan uit een all season of basic jeans pakket. Wat wil zeggen dat deze werkbroeken 24/7/365 zijn te bestellen. Deze werkbroeken bestaan uit verschillende modellen broeken met duim steekzakken dubbel gestikte cordura kniestukken ( 100% slijtvast ) zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting (klittenband). Het materiaal wat Twentyfour Seven Jeans veel gebruikt voor werkbroeken is cordura dit materiaal is 10 keer sterker als katoen waardoor het 100% slijtvast materiaal is.

Twentyfour Seven Jeans jeansmodellen voor dames

Voor de dames heeft het jeansmerk de Rose als jeansmodel. De Rose is een broek die onder het all season of basic jeans pakket valt bij het jeansmerk. De pasvorm van de Rose zit hoog in de taille dus ben je op zoek naar een hoog aansluitend jeansmodel dan is de Rose de perfecte match voor jou. En de Rose is er ook voor de vrouwen met een korte beenlengte want het jeans model is namelijk te krijgen in de lengtemaat 30.