Wij houden van Denim Een Familie Bedrijf

Wij houden van denim. Daarom hebben wij in 1986 Broeken Binkie in Zutphen opgericht. Hier verkopen we betaalbare jeans voor dames en heren. Onze duurste broek was destijds fl. 49,90. Wij houden van denim, vandaar de keuze uit verschillende jeansmerken: New Star Jeans, Faster Jeans, Brams Paris, Twentyfour Seven Jeans, Red Button Jeans. Toen de euro zijn intrede deed, veranderde er wel wat met de prijzen.

Jeans Fashion vrouwen

Nu is onze duurste spijkerbroek €59,90. Maar de jeansmerken zijn in al die tijd hetzelfde gebleven. Wij houden van denim, daarom is onze prijs- kwaliteit garantie in de loop der jaren ook hetzelfde gebleven. We hebben honderden modellen broeken voor zowel dames als heren. In 1996 zijn we verhuisd naar Doetinchem. Hier vind je 500 vierkante meter boordevol vele merken spijkerbroeken in verschillende lengtematen 30-32-34-36-38.  We verkopen onder andere New Star jeansFaster jeans, Cars Jeans, Brams Paris, Twentyfour Seven Jeans en Red Button Jeans. Behalve spijkerbroeken, hebben we ook heren tops in de maten S t/m 6XL van bijvoorbeeld

Jeans fashion vrouwen

D555, Fisher and Bennet, Duke. Uiteraard hebben we die ook voor dames. Behalve broeken en tops, hebben we  heren boxershort’s,  damesslips en leuke accessoires, zoals riemen van het merk Timbelt, damestassen, sjaals en sokken.

Veel plezier bij broekenbinkie.com of tot ziens in onze winkel te Doetinchem.

Ontmoet Het Team

Rob Founder of Broeken Binkie

Rob
Founder

Het is elke keer weer een uitdaging om leuke kleding en accessoires voor onze klanten te vinden. Zodat ze met een enthousiast gevoel de winkel weer verlaten.

Co Founder Yvonne Broeken Binkie

Yvonne
Co Founder

Mijn streven is dat de klant het als een feestje ervaart om bij ons te komen shoppen. En na afloop een lekker kopje koffie drinken.

Co Owner Mike Broeken Binkie

Mike
Co Owner

Voor mij is het belangrijk dat de klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat. En natuurlijk veel plezier beleeft aan zijn aankoop.

Co owner Chrissy Broeken Binkie

Chrissy
Co Owner

Ik vind het leuk om iemand persoonlijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste kleding en accessoires die bij hem of haar passen. Een praatje maken zodat ze met een tevreden gevoel hier weer de deur uitgaan.

Waarden