Toont 1 resultaat

Willem A82 professionele werkbroek voor de professionele mannen uit Nederland

Werkbroeken vind je tegenwoordig in wel honderden verschillende werkjeans modellen. Maar hoe kies jij nu die ene perfecte werkbroek die het beste bij jouw werk of beroep past. Eigenlijk is de belangrijkste tip heel eenvoudig en simpel ga gewoon bij jezelf na wat voor werk of beroep je hebt en pas daar de werk spijkerbroek op aan. Zoek je bijvoorbeeld een werkbroek met een verstevigde taille band van cordura. Dan kan je het beste kiezen voor de werkjeans Willem A82 van Brams Paris. Deze extra verstevigde cordura taille band is 10 keer sterker dan katoen en 100% slijtvast. Kan jij ook haast niet wachten om deze unieke werk spijkerbroek in je bezit te hebben. Ga dan vandaag nog online naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek en bestel de Willem A82. Zo kan jij morgen al genieten van een professionele worker.

2 voor €85
44.90 incl btw,

Willem A82 al meer dan 40 jaar de werkjeans van Nederland

Al sinds 1975 lopen de mannen uit Nederland in het bekende werkjeans model Willem A82 van Brams Paris. En wat staat en zit deze worker toch geweldig. Daarom is dit ook een echte werkjeans must have voor je werkbroeken garderobe. Zo zorg jij dat je professioneel op je werk of toekomstige klus zal verschijnen. Zo weet je telkens weer iedere klus of opdracht tot een goed einde te brengen. Wil jij ook professioneel op je werk of opdracht verschijnen ga dan online naar de jeans specialsiten uit de Achterhoek en bestel de werkbroek Willem A82 van Nederland. Of pas jij veel liever eerst je favoriete werk spijkerbroek aan kom dan langs bij de jeans specialisten uit de Achterhoek.

Willem A82 professionele werkbroek van Brams Paris

Vind jij het ook prettig als je een favoriete werkjeans hebt gevonden dat je hem ook het hele jaar door kan dragen. Want niks is zo prettig dat je niet weer opzoek hoeft te gaan naar een nieuwe werkbroek. Maar dat je gewoon op je vertrouwde maatje kan bouwen. Daarom behoort de Willem A82 ook tot de all season of workwear jeans collectie van Brams Paris. Zo ben jij 24/7/365 verzekerd van een favoriete werk spijkerbroek. En kan je ten alle tijden je favoriete Willem A82 online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek bestellen.