Zwarte jeans

Draag je zwarte jeans in 2016 als echt fashion item

Waar vroeger de zwarte jeans werd gedragen voor nette gelegenheden. Wordt deze zwarte spijkerbroek anno 2016 al lang niet meer alleen op de zondagen gedragen. Tegenwoordig wordt de zwarte denim 24/7/365 gedragen als een echt Fashion item. Het fijne aan een zwarte broek is dat de zwarte kleur jou eigen silhouet een slanke vorm doet ogen. Hierdoor is de zwarte spijkerbroek zeer geliefd bij de dames. Hoge taille jeans in zwarte jeansmodellen lage jeansmodellen je vind ze bij de jeansspecialist uit de Achterhoek. Door de dames wordt de Lily D50 zwart van Brams Paris jeans graag gedragen. Dit komt door de hoge pasvorm (hoge taille jeans). Hierdoor heeft deze zwarte jeans een hoog draagcomfort. En zeg nu eens eerlijk black is beautiful.

Brams Paris Lily D50 Zwart

24/7 Jeans Rose zwart

New Star Jeans Linosa Black

Zwarte jeans gebruik hem voor je werk

Werkbroeken vind je tegenwoordig in heel veel verschillende modellen wassingen kleuren kortom te veel om op te noemen. Maar wil jij graag de show stelen op je werk kies dan voor een zwarte denim. Deze Palm zwart van 24/7 jeans zit niet alleen lekker door de stretch in de denim. Deze zwarte jeans staat ook nog eens zeer netjes. Voor de professional die kwaliteit herkent en die vertrouwen haalt uit zijn zwarte broeken. Heeft het jeansmerk Brams Paris twee perfecte zwarte werkbroeken ontwikkeld. Deze zwarte werkbroeken Ben E53 zwart en de Sander E53 zwart worden al jaren met veel liefde gedragen.

24/7 Jeans Palm zwart
brams paris ben e53 zwart

Brams Paris Sander E53 zwart

Met een mooie zwarte jeans kan je voor de dag komen

Kom je graag netjes voor de dag dan is de zwarte jeans een juiste keuze voor jou. De zwarte kleur van de broek zorgt dat je figuur slank afkleed. Dit is toch de perfecte combinatie een jeans die mooi afkleed en ook nog eens zwart. Ze zeggen niets voor niks black is beautiful. Dus wacht niet langer en bestel jou zwarte jeans bij de jeansspecialist uit de Achterhoek.

New Star jeans Jacksonville Denim Blue Black

New Star Jeans Jacksonville Twill Black

 

 

Broekenbinkie-website (1)

Schrijf je in op onze Nieuws brief

En ontvang een couponcode voor €5,00 korting op je bestelling!!!!

Bedankt voor het inschrijven op onze Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest